Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bad Nenndorf

Hotel Ring Tallymann

Duitsland Niedersachsen Bad Nenndorf

Ringhotel Tallyman is een mooi 4-sterrenhotel gelegen in het landelijke plaatsje Bad Benndorf. Het hotel is ideaal gelegen voor mensen die in een groene omgeving willen verblijven, maar toch ook in de

buurt van een grote stad willen zijn. De stad Hannover bevindt zich namelijk op 25 km afstand van Bad Benndorf. Op culinair gebied zit u ook goed in het hotel; zo beschikt het hotel over een eigen restaurant met mediteraanse keuken, maar ook over een bistro en wijnbar waar u uit maar liefst 280 wijnen kunt kiezen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen