Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bad Bevensen

Hotel Ring Fährhaus Bad Bevensen

Duitsland Niedersachsen Bad Bevensen

Ringhotel Fährhaus is een mooi 4-sterrenhotel gelegen in het plaatsje Bad Bevensen. Het plaatsje ligt in een prachtig groene omgeving, waar u lekker kunt wandelen, fietsen of een potje golf kunt spelen.

Kiest u liever voor rust, dan kunt u een bezoekje brengen aan één van de spa?s in de omgeving.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Park Bad Bevensen

Duitsland Niedersachsen Bad Bevensen

Parkhotel Bad Bevensen ligt in de noordelijke Duitse deelstaat Nedersaksen in Bad Bevensen. In de directe omgeving vindt u veel kuurcentra. Het hotel biedt zelf Wellnessfaciliteiten aan in het nabij gelegen Jod-Sole

Therme, hier vindt u onder andere zwembaden, sauna’s en stoombaden. In de omgeving van Bad Bevensen kunt u daarnaast ook mooie fiets- en wandeltochten maken. Kortom, er is hier van alles te beleven.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen