Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Moezel (35)
Plaatsen
Neumagen (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Neumagen

Hotel Zur Post

Duitsland Moezel Neumagen

Dit gemoedelijke hotelletje, gerund door een jong Nederlands stel, ligt aan de hoofdstraat in het centrum van het Duitse wijndorp Neumagen. Neumagen is het oudste wijndorp van Duitsland en is gelegen in

een dal aan de rivier de Moezel. U vindt hier met wijnstokken begroeide oevers en hellingen. Zon en lei laten er de heerlijkste wijnen gedijen. Deze mooie omgeving leent zich dan ook uistekend voor het maken van wandelingen en fietstochten. Verder vindt u in de omgeving vele gezellige dorpjes zoals bijvoorbeeld Minheim, een prachtig schildersdorp. Tip: breng een bezoek aan Bernkastel-Kues, een echt toeristenstadje met een prachtig kasteel. Het hotel beschikt over een restaurant en de kamers zijn comfortabel ingericht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 140,00