Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Filla Andre
Geef uw mening

Hotel Filla Andre

Het 3-sterren Land-gut-Hotel Filla Andre ligt in de Duitse plaats Ernst in de deelstaat Rheinland-Pfalz. Het hotel ligt aan de rivier de Moezel en op korte afstand van de plaats Cochem. Ontdek

de mooie omgeving van het Moezeldal en geniet van een topverblijf! De kamers van het elegante Land-gut-Hotel Filla Andre zijn allen voorzien van een telefoon, kluisje, draadloos internet en een badkamer met een bad en/of douche, föhn en toilet. Begin de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet in de ontbijtruimte van het hotel. Geniet 's avonds van de regionale specialiteiten van de chef met bijpassende wijnen uit de wijnkelder. Sluit uw dag af met een verfrissend drankje in de gezellige hotelbar. Voor uw ontspanning kunt u terecht in het wellness center van het hotel. Kom tot rust in de sauna, boek een van de beautybehandelingen of werk aan uw kleurtje onder het solarium. De prachtige omgeving van het Moezeldal biedt u tijdens uw verblijf alle rust en ruimte. Geniet van de natuur en picknick tussen de heuvels of maak een uitgebreide fietstocht. Wandel langs de oevers van de Moezel of ga het luchtruim in voor een onvergetelijke ballonvaart. Vanaf vele plaatsen heeft u een adembenemend uitzicht over het heuvelachtige landschap. In Ernst bezichtigt u de Pfarrkirche of maakt u een tochtje over de Moselbrücke met de Mosel-Wein-Express. Bezoek ook eens het nabijgelegen wijnstadje Cochem en bezichtig daar de Reichsburcht en de oude vestingwerken.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Filla Andre in Ernst, Moezel, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Het 3-sterren Land-gut-Hotel Filla Andre ligt in de Duitse plaats Ernst in de deelstaat Rheinland-Pfalz. Het hotel ligt aan de rivier de Moezel en op korte afstand van de plaats Cochem. Ontdek de mooie omgeving van het Moezeldal en geniet van een topverblijf! De kamers van het elegante Land-gut-Hotel Filla Andre zijn allen voorzien van een telefoon, kluisje, draadloos internet en een badkamer met een bad en/of douche, föhn en toilet. Begin de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet in de ontbijtruimte van het hotel. Geniet 's avonds van de regionale specialiteiten van de chef met bijpassende wijnen uit de wijnkelder. Sluit uw dag af met een verfrissend drankje in de gezellige hotelbar. Voor uw ontspanning kunt u terecht in het wellness center van het hotel. Kom tot rust in de sauna, boek een van de beautybehandelingen of werk aan uw kleurtje onder het solarium. De prachtige omgeving van het Moezeldal biedt u tijdens uw verblijf alle rust en ruimte. Geniet van de natuur en picknick tussen de heuvels of maak een uitgebreide fietstocht. Wandel langs de oevers van de Moezel of ga het luchtruim in voor een onvergetelijke ballonvaart. Vanaf vele plaatsen heeft u een adembenemend uitzicht over het heuvelachtige landschap. In Ernst bezichtigt u de Pfarrkirche of maakt u een tochtje over de Moselbrücke met de Mosel-Wein-Express. Bezoek ook eens het nabijgelegen wijnstadje Cochem en bezichtig daar de Reichsburcht en de oude vestingwerken.