Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
UHLER (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in UHLER

Vakantiewoning ROSEMARIE

Duitsland Moezel & Hunsrück UHLER

Locatie

Vakantiewoning Rosemarie staat in het rustige plaatsje Uhler. Dit gemoedelijke dorpje ligt in de Hunsrück, 2 km ten noorden van Kastellaun. Niet alleen de Moezel, maar ook het Rijndal is eenvoudig te

bereiken vanaf uw vakantiehuis. U kunt in dit gebied heerlijk wandelen of fietstochten maken. Maar het is ook mogelijk de omgeving te paard te verkennen. Daarnaast kunt u heerlijk wandelen in de verschillende dalen in de regio. U kunt een leuk uitstapje maken naar de cultuurstad Koblenz, op die 54 km ligt. Maar ook Wiesbaden (87 km) kunt u gemakkelijk met een uurtje rijden bereiken. Elk jaar vindt op het weekend voor 25 juli 3 dagen kermis in Uhler plaatst. In die tijd kan er geluidsoverlast door muziek ontstaan. Of u viert mee. U bewoont de gehele begane grond van dit huis. De nette vakantiewoning Rosemarie is in het dorpje gelegen, grenzend aan de weilanden.

Uw woning

72 m². Entree, ruime woonkamer met zithoek, satelliet-ktv, 1 éénpers. bedbank en toegang tot de tuin met terras, zitje en barbecue. Aparte eetkamer met eethoek en kleine ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Aan de voorkant beschikt u over een deels overdekt privé terras met houten zitmeubelen en aan de achterkant deelt u de tuin met de vriendelijke eigenaresse. Een nette woning.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen