Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Wittenburg

Van Der Valk Alpincenter Hamburg Wittenburg

Duitsland Mecklenburg Vorpommern Wittenburg

Van Der Valk Alpincenter Hamburg Wittenburg is, zoals de naam doet vermoeden, verbonden aan het Alpincenter Hamburg Wittenberg. Het hotel ligt in het noorden van Duitsland, zo'n 80km ten oosten van Hamburg.

Het hotel beschikt over diverse, in Oostenrijkse sfeer ingerichte restaurants en bars. Tevens is er een drietal sauna's aanwezig. De kamers van het hotel zijn voorzien van televisie, telefoon, bureau, minibar, kluis en draadloos internet. Voor skiliefhebbers is een verblijf in Van Der Valk Alpincenter Hamburg Wittenburg één groot feest. De indoor skihal biedt u diverse pistes, een oefenhelling en, voor snowboarders en freeskiërs, een freestyle gedeelte van 10.000 m2. Een winkel met ski's, kleding en winteraccessoires, een skischool en diverse après-ski mogelijkheden maken het geheel compleet. 's Zomers kiest u voor het bike funpark, karten, beachvolleyballen of klimmen. Met de auto bent u vanuit Van Der Valk Alpincenter Hamburg Wittenburg in ca. 1 uur in de bruisende Hanzestad Hamburg. Maak hier een boottocht door de haven of ga shoppen in de verleidelijke warenhuizen. Afstand vanaf Utrecht: 513km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 82,00

Hotel Van Der Valk Hamburg Wittenburg

Duitsland Mecklenburg Wittenburg

Wilt u ongeacht het seizoen op skivakantie? Dat kan in hotel Van der Valk Alpincenter in Wittenburg. Het hotel ligt naast een skihal van formaat, u bent tijdens een bezoek aan dit

hotel dus altijd verzekerd van sneeuw! Verder beschikt het hotel over een scala aan faciliteiten die uw verblijf nog plezieriger maken zoals een sauna, kartbaan en verschillende eet- en drinkgelegenheden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen