Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Waren (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Waren

Villa Ring Margarete

Duitsland Mecklenburg Vorpommern Waren

Ringhotel Villa Margarete is uitermate geschikt voor mensen die opzoek zijn naar rust. Op 200 m afstand van het hotel bevindt zich de pittoreske rivier Mueritz en het mooie natuurgebied. Het hotel

ligt 15 minuten afstand van het centrum van Waren. Het hotel beschikt over een goed restaurant met terras, zodat u in de zomer lekker in de tuin kunt eten. Ook beschikt het hotel over zijn eigen spa. Treinstation Waren(Müritz): ca. 1 km, Airport Berlijn: 110km, Rostock-Laage: 70km. De plaats Waren ligt halverwege Berlijn en Rostock.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen