Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Plaatsen
Dierhagen (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Dierhagen

Hotel Ostsee Dierhagen

Duitsland Mecklenburg Vorpommern Dierhagen

Dit hotel is op 1 april 2005 nieuw geopend en is in harmonie met de omgeving gebouwd. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke bouwstoffen, zoals hout en steen. Het hotel ligt op

200 meter van het uitgebreide Oostzeestrand en is te voet te bereiken. In de omgeving kunt u een bezoek brengen aan de stad Rostock. U kunt ook een fietstocht over het schiereiland Fischland-Darss-Zingst maken. Hier vindt u witte, steenvrije stranden, duinen, beschutte veenvelden, weilanden en ondiepe baaien. U kunt in dit hotel werkelijk tot rust komen. Het hotel biedt vele wellness- en healthmogelijkheden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen