Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bad Doberan

Hotel Friedrich Franz Palais

Duitsland Mecklenburg Vorpommern Bad Doberan

Gelegen in Bad Doberan, vindt u dit schitterende viersterrenhotel. Het hotel is 200 jaar oud en was ooit een buitenverblijf van de hertogen van Mecklenburg. U vindt er de charme en warmte

van vroeger en dat zal uw verblijf onvergetelijk maken! In de omgeving zijn er vele mogelijkheden voor health en recreatie-activiteiten. Het hotel is vlakbij het park Am Kamp gelegen, bij het klooster en de stoomtrein. Ook leuk om te weten: Prins Claus heeft op de school gezeten vlakbij dit hotel en koningin Beatrix heeft in het hotel overnacht!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen