Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Keulen (56)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Wipperfurth

Hotel Haus Koppelberg

Duitsland Keulen Wipperfurth

Hotel Haus Koppelberg ligt in het Duitse plaatsje Wipperfürth, in het zogenaamde 'Bergische Land'. Het hotel ligt op zo'n 50km ten noord-oosten van Keulen. Het is omgeven door een prachtig park met

oude bomen en een meertje waar geroeid kan worden. Verder biedt het hotel u een restaurant, 2 kegelbanen en een Biergarten, waar u bij mooi weer van verfrissend bier kunt genieten. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. De kamers zijn netjes ingericht en voorzien van een telefoon, televisie en een badkamer met bad en/of douche en toilet. Wipperfürth is de oudste stad in het Bergische Land, met leigedekte huizen en gemoedelijke winkelstraatjes. De omgeving kenmerkt zich door een buitengewoon idyllisch landschap met heuvels en bossen. Aan vrijetijdsmogelijkheden geen gebrek: wandelen, fietsen en mountainbiken, een huifkartocht maken, golfen, vissen, ballonvaren.... voor een cultureel getint uitje bezoekt u één van de streekmusea of de gracieuze Müngstener Brücke bij Solingen, met 107m de hoogste spoorbrug van Duitsland. Schloss Burg en de Altenberger Dom zijn eveneens aanraders.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 138,00