Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Keulen (56)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Troisdorf Sieglar

Hotel Balladins SUPERIOR K?ln Airport

Duitsland Keulen Troisdorf Sieglar

balladins SUPERIOR Hotel K?ln Airport, gelegen in Troisdorf, tussen Keulen en Bonn, is een handige uitvalsbasis voor tal van uitstapjes. U treft hier een sfeervol, maritiem ingericht restaurant. Direct voor de deur

van het hotel bevindt zich een gratis parkeerterrein. De kamers van het hotel zijn comfortabel ingericht en beschikken over telefoon, tv, draadloos internet en badkamer met bad of douche en WC. Cultuurmetropool Keulen met haar prachtige historische centrum, musea en bewonderenswaardige bouwwerken als de Dom is altijd fascinerend. Met d? winkelstraat van Duitsland, de Schildergasse, en het verrassende uitgaansleven biedt deze stad aan de Rijn ongekende mogelijkheden. Of kiest u liever voor een bezoek aan Bonn, de geboortestad van Beethoven? Wie graag de natuur in trekt heeft de mogelijkheid om vanuit het gezellige Troisdorf een rit naar de bossen van het Westerwald te maken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Balladins SUPERIOR Köln Airport

Duitsland Keulen Troisdorf Sieglar

balladins SUPERIOR Hotel Köln Airport, gelegen in Troisdorf, tussen Keulen en Bonn, is een handige uitvalsbasis voor tal van uitstapjes. U treft hier een sfeervol, maritiem ingericht restaurant. Direct voor de deur

van het hotel bevindt zich een gratis parkeerterrein. De kamers van het hotel zijn comfortabel ingericht en beschikken over telefoon, tv, draadloos internet en badkamer met bad of douche en WC. Cultuurmetropool Keulen met haar prachtige historische centrum, musea en bewonderenswaardige bouwwerken als de Dom is altijd fascinerend. Met dé winkelstraat van Duitsland, de Schildergasse, en het verrassende uitgaansleven biedt deze stad aan de Rijn ongekende mogelijkheden. Of kiest u liever voor een bezoek aan Bonn, de geboortestad van Beethoven? Wie graag de natuur in trekt heeft de mogelijkheid om vanuit het gezellige Troisdorf een rit naar de bossen van het Westerwald te maken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 152,00