Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Ascari
Geef uw mening

Hotel Ascari

Hotel Ascari is een modern hotel in de Duitse stad Pulheim, gelegen op ca. 10km van Keulen. Het hotel beschikt over een restaurant en brasserie, beide sfeervolle gelegenheden voor ontbijt, lunch en

diner. Als het mooi weer is kunt u plaatsnemen op het terras in de tuin. Voor uw auto is bij het hotel betaalde parkeergelegenheid aanwezig. In de straten rondom het hotel is parkeren overigens kosteloos. De kamers van Hotel Ascari zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet (tegen betaling), airconditioning, kluisje, bureau en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. De standaard kamers zijn gelegen aan de straatzijde, de comfort kamers aan de rustigere zijde. Dankzij haar ligging bent u vanuit Hotel Ascari slechts een kwartier met de auto onderweg naar de aantrekkelijke stad Keulen. Eenmaal daar aangekomen kunt u alle kanten op: eindeloos shoppen in de autovrije winkelstraten, een museum bezoeken of een concert bijwonen. Kunstkenners zullen een bezoek aan Museum Ludwig op hun programma hebben staan terwijl liefhebbers van chocolade liever naar het chocolademuseum gaan. Uiteraard is de beroemde Dom ook een bezichtiging waard. Keulen biedt ook 's avonds volop vertier en mogelijkheden. Theaters, restaurants en kroegen zijn er genoeg. In Pulheim zelf vindt u een sfeervol centrum met historische gebouwen, winkels en enkele restaurants. Wilt u even de natuur in? In de omgeving vindt u vele bossen en de rivier de Rijn waar diverse watersporten mogelijk zijn.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Ascari in Pulheim, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 158,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Ascari is een modern hotel in de Duitse stad Pulheim, gelegen op ca. 10km van Keulen. Het hotel beschikt over een restaurant en brasserie, beide sfeervolle gelegenheden voor ontbijt, lunch en diner. Als het mooi weer is kunt u plaatsnemen op het terras in de tuin. Voor uw auto is bij het hotel betaalde parkeergelegenheid aanwezig. In de straten rondom het hotel is parkeren overigens kosteloos. De kamers van Hotel Ascari zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet (tegen betaling), airconditioning, kluisje, bureau en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. De standaard kamers zijn gelegen aan de straatzijde, de comfort kamers aan de rustigere zijde. Dankzij haar ligging bent u vanuit Hotel Ascari slechts een kwartier met de auto onderweg naar de aantrekkelijke stad Keulen. Eenmaal daar aangekomen kunt u alle kanten op: eindeloos shoppen in de autovrije winkelstraten, een museum bezoeken of een concert bijwonen. Kunstkenners zullen een bezoek aan Museum Ludwig op hun programma hebben staan terwijl liefhebbers van chocolade liever naar het chocolademuseum gaan. Uiteraard is de beroemde Dom ook een bezichtiging waard. Keulen biedt ook 's avonds volop vertier en mogelijkheden. Theaters, restaurants en kroegen zijn er genoeg. In Pulheim zelf vindt u een sfeervol centrum met historische gebouwen, winkels en enkele restaurants. Wilt u even de natuur in? In de omgeving vindt u vele bossen en de rivier de Rijn waar diverse watersporten mogelijk zijn.
 Lees meer bij Weekendjeweg