Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Keulen (56)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Niederkassel Uckendorf

Hotel Clostermanns Hof

Duitsland Keulen Niederkassel Uckendorf

Hotel Clostermanns Hof ligt in het kleine plaatsje Niederkassel-Uckendorf, op ongeveer 25km afstand van Keulen. Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant van waaruit u een prachtig uitzicht op het hotelpark heeft.

Voor (sportieve) ontspanning kunt u op de vlakbij gelegen golfplaats terecht of in de fitnessruimte met sauna. De kamers van Hotel Clostermanns Hof zijn voorzien van badkamer met bad/douche en toilet, telefoon, föhn, wekservice, televisie, kluis, videokanaal en minibar. Hotel Clostermanns Hof is een ideale locatie om de talrijke highlights van de Domstad Keulen te ontdekken. Kerken, het historische centrum, kleurrijke winkelstraten en natuurlijk de beroemde Kölner Dom, de grootste kathedraal van Duitsland - in Keulen is er op iedere straathoek wel iets te ontdekken. Tevens herbergt deze kunstmetropool tal van buitengewoon bezienswaardige musea.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 98,00