Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Hessen (156)
Plaatsen
Wolfhagen (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Wolfhagen

Hotel Zum Schiffchen

Duitsland Hessen Wolfhagen

Hotel Zum Schiffchen is een familiehotel gelegen in Wolfhagen, in de deelstaat Hessen. Het hotel wordt reeds gedurende drie generaties met veel passie gerund door de familie Waßmuth. Naast de 12 hotelkamers

is er ook een restaurant waar u kunt genieten van locale specialiteiten. Als u iets te vieren heeft met uw vrienden of familie dan is de intieme "Burgkeller" een heel geschikte ruimte. De geschiedenis van deze kelder die bij toeval werd ontdekt tijdens een verbouwing gaat terug naar de 14e eeuw. Het is een sfeervolle ruimte waar ook dikwijls thema-avonden worden georganiseerd. De eenvoudige kamers van Hotel Zum Schiffchen zijn voorzien van telefoon, televisie, wekdienst, kluisje, bureau, draadloos internet en een badkamer met douche, toilet en föhn. Hotel Zum Schiffchen ligt aan de rand van Wolfhagen. De plaats is onderdeel van de Duitse sprookjes route gebaseerd op de verhalen van de gebroeders Grimm. Deze wereldberoemde schrijvers woonden in de regio en haalden veel inspiratie uit de omgeving. Het zal u niet verbazen dat u in Wolfhagen op het marktplein een fontein met "de wolf en de zeven geitjes" en in het oude stadhuis de sprookjeskelder vindt. Een absolute aanrader is de Sababurg, beter bekend als het sprookjeskasteel van Doornroosje. In het nabijgelegen Kassel is het Gebroeder Grimm Museum met vele leuke wetenswaardigheden. De natuur is een andere trekpleister van deze regio en biedt naast de vele recreatiemogelijkheden zoals wandelen, parachutespringen en golfen ook een gevarieerd wellness programma. Afstand vanaf Utrecht: 350km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen