Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Hessen (156)
Plaatsen
Viernheim (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Viernheim

NH Mannheim Viernheim

Duitsland Hessen Viernheim

NH Mannheim/Viernheim ligt in de Duitse plaats Viernheim 10km, ten noordoosten van Mannheim. Om te relaxen brengt u een bezoek aan de sauna in het hotel. Ook beschikt het hotel over een

restaurant voor culinair genieten. Voor een drankje kunt u terecht in de bar. Tevens is er gratis parkeergelegenheid. De kamers van NH Mannheim/Viernheim zijn voorzien van een telefoon, wekservice, televisie, draadloos internet, zitje, broekpers, minibar, bureau en airconditioning en badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. De Suites beschikken hebben bovendien aparte slaap- en leefruimtes. Vanuit NH Mannheim/Viernheim bent u al snel in het centrum van Mannheim. De stad kenmerkt zich door het schaakbordpatroon van de huizenblokken in de binnenstad. Ìn Mannheim vindt u de Reiss-Engelhorn-Musea met verschillende musea. U vindt hier bijvoorbeeld kunstwerken, archeologische schatten, natuur- en volkenkunde en de geschiedenis van de stad en omgeving. Voornatuurliefhebbers is er de Viernheimer Heide. Dit prachtige heidelandschap barst van de zeldzame flora en fauna. Afstand vanaf Utrecht: 453km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 59,50