Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Hessen (156)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Spiekeroog

Hotel Apart Spiekerooger Leidenschaft

Duitsland Hessen Spiekeroog

Apart Hotel Spiekerooger Leidenschaft is een stijlvol 4-sterrenhotel op het Duitse waddeneiland Spiekeroog. Een paradijs voor liefhebbers van strand en duinen. Zet de tijd even stil en geniet van dit schitterende eiland!

Apart Hotel Spiekerooger is een mooi hotel met een luxe, authentieke uitstraling. De 68 kamers van Apart Hotel Spiekerooger Leidenschaft zijn standaard voorzien van televisie, radio en een badkamer met douche, toilet en föhn. Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant met heerlijke vis- en lamsspecialiteiten uit de streek, maar ook vegetarische gerechten. Na een lange strandwandeling of dagje shoppen in het dorpscentrum, duikt u lekker de sauna van het hotel in. Spiekeroog is een van de prachtige Duitse waddeneilanden. Het eiland heeft grote stranden en een uitgebreid duingebied voor lange wandelingen in de natuur. Spiekeroog heeft een klein idyllisch centrum met een mooi kerkje en fel gekleurde huizen. Dit dorp heeft genoeg winkels waar u al uw benodigdheden kunt kopen. Het gratis kinderspeelhuis Trockendock organiseer leuke activiteiten voor kinderen. Mocht u een uitstapje willen maken, ga dan naar Neuharlingersiel, een knusse havenstad aan het vasteland. Dit is ook uw startpunt waar vanuit de boot naar het eiland vertrekt. Maak hier 's zomers een boottocht of wandel langs de gezellige haven. Sluit uw dag af met een heerlijk visgerecht in een goed restaurant. Geniet van gastvrijheid en frisse zeelucht!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen