Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Ramada  Bad Soden
Geef uw mening

Hotel Ramada Bad Soden

Het Ramada Hotel Bad Soden ligt in het 800 jaar oude gezondheidsoord Bad Soden. Het hotel is eind 2008 compleet gerenoveerd. In de omgeving vindt u maar liefst 30 mineraalbronnen en warmwaterbronnen.

Het hotel ligt in het geliefde Rijn-Main gebied. Nabij gelegen ligt het natuurpark Hochtaunus in het middengebergte Taunus. Een ideale bestemming voor mooie wandelingen, kano- en fietstochten.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Ramada Bad Soden in Bad Soden, Hessen, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
Dit hotel is gelegen aan de rand van het bergachtige Taunus-gebied in de omgeving Hessen. Op enige afstand van het hotel is een spa gelegen met 30 bronnen. Het Park Restaurant met groot terras is beroemd om zijn keuken en de Downstairs-bar staat bekend om zijn hamburgerspecialiteiten. Tijdens beurzen wordt er shuttlevervoer van en naar de beurs geregeld.
Het Ramada Hotel Bad Soden ligt in het 800 jaar oude gezondheidsoord Bad Soden. Het hotel is eind 2008 compleet gerenoveerd. In de omgeving vindt u maar liefst 30 mineraalbronnen en warmwaterbronnen. Het hotel ligt in het geliefde Rijn-Main gebied. Nabij gelegen ligt het natuurpark Hochtaunus in het middengebergte Taunus. Een ideale bestemming voor mooie wandelingen, kano- en fietstochten.