Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Holiday Inn Express Frankfurt Airport
Geef uw mening

Holiday Inn Express Frankfurt Airport

Dit comfortabele hotel bevindt zich op ca. 20 autominuten van Frankfurt. Vanuit dit hotel kunt u gemakkelijk deze dynamische cultuurstad en de omgeving ontdekken. Het middelpunt van Frankfurt is het fraaie Römerbergplein

in de gezellige Altstadt. Het aanbod van boeiende musea, winkels, restaurants en gezellige cafés in deze stad aan de oevers van de Main is uitgebreid. In de nabije omgeving van Frankfurt ligt Hanau, de geboorteplaats van de gebroeders Grimm en het vertrekpunt van de Duitse Sprookjesroute. Het hotel beschikt over parkeergelegenheid, 2 kinderen verblijven gratis op de kamer van de ouders.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Holiday Inn Express Frankfurt Airport in Morfelden Walldorf, Frankfurt, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Dit comfortabele hotel bevindt zich op ca. 20 autominuten van Frankfurt. Vanuit dit hotel kunt u gemakkelijk deze dynamische cultuurstad en de omgeving ontdekken. Het middelpunt van Frankfurt is het fraaie Römerbergplein in de gezellige Altstadt. Het aanbod van boeiende musea, winkels, restaurants en gezellige cafés in deze stad aan de oevers van de Main is uitgebreid. In de nabije omgeving van Frankfurt ligt Hanau, de geboorteplaats van de gebroeders Grimm en het vertrekpunt van de Duitse Sprookjesroute. Het hotel beschikt over parkeergelegenheid, 2 kinderen verblijven gratis op de kamer van de ouders.