Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Franziskaner
Geef uw mening

Hotel Franziskaner

Hotel Franziskaner is een kleinschalig hotel aan de rand van het centrum van Hausen, 14km ten noordoosten van Bad Breisig. Het hotel biedt persoonlijke service in een rustige omgeving waar u uitstekend

kunt ontspannen. U bent van harte welkom in het restaurant voor het ontbijt, lunch en diner. Voor enkel een drankje neemt u plaats in de bar. Tegenover het hotel bevindt zich een binnen- en buitenzwembadcomplex met een bistro welke beheerd wordt door het hotel. Voor uw auto is gratis parkeergelegenheid aanwezig. Tevens kunt u bij de receptie fietsen huren. De kamers van Hotel Franziskaner zijn voorzien van een telefoon, televisie, wekdienst, draadloos internet, zithoek, kluis, minibar, bureau, balkon/terras en een badkamer met douche, föhn en toilet. Hotel Franziskaner in Hausen ligt midden in de prachtige natuur van Natuurpark Rhein-Westerwald. Bewandel een gedeelte van de wandelroute RheinSteig en geniet van prachtige uitzichten over bossen, wijngaarden en kloosters. Vanuit het hotel kunt u ook de Malberg beklimmen. Ontspannen doet u in de sauna van het zwembadcomplex Wiedtalbad. Kortom, Hotel Franziskaner is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Franziskaner in Hausen, Frankfurt, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Franziskaner is een kleinschalig hotel aan de rand van het centrum van Hausen, 14km ten noordoosten van Bad Breisig. Het hotel biedt persoonlijke service in een rustige omgeving waar u uitstekend kunt ontspannen. U bent van harte welkom in het restaurant voor het ontbijt, lunch en diner. Voor enkel een drankje neemt u plaats in de bar. Tegenover het hotel bevindt zich een binnen- en buitenzwembadcomplex met een bistro welke beheerd wordt door het hotel. Voor uw auto is gratis parkeergelegenheid aanwezig. Tevens kunt u bij de receptie fietsen huren. De kamers van Hotel Franziskaner zijn voorzien van een telefoon, televisie, wekdienst, draadloos internet, zithoek, kluis, minibar, bureau, balkon/terras en een badkamer met douche, föhn en toilet. Hotel Franziskaner in Hausen ligt midden in de prachtige natuur van Natuurpark Rhein-Westerwald. Bewandel een gedeelte van de wandelroute RheinSteig en geniet van prachtige uitzichten over bossen, wijngaarden en kloosters. Vanuit het hotel kunt u ook de Malberg beklimmen. Ontspannen doet u in de sauna van het zwembadcomplex Wiedtalbad. Kortom, Hotel Franziskaner is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.