Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Feldmaus
Geef uw mening

Feldmaus

Haus Feldmaus is gevestigd in een gerenoveerde boerderij in de Eifel. Ontdek de natuurrijke omgeving en geniet van biologische producten in het hotel-restaurant. Bovendien beginnen diverse wandelroutes direct voor de deur. Haus

Feldmaus beschikt over 9 uniek ingerichte kamers die allen voorzien zijn van televisie en een badkamer met bad of douche. Een aantal kamers beschikt ook over draadloos internet of een balkon. In het restaurant wordt uitsluitend gewerkt met verse en bij voorkeur biologische producten. Op de menukaart vindt u een ruime keuze uit vegetarische gerechten, maar er is ook genoeg keuze uit vis- en vleesgerechten.Let op! Het restaurant is op zondag en maandag alleen voor ontbijt geopend. Verder beschikt het hotel over een sauna met rustruimte en een ligweide. De Eifel leent zich vooral voor wandelingen in de natuur. Meer dan 700 kilometer aan routes door het bosrijke landschap liggen hier op u te wachten. Er liggen echter nog meer sportieve activiteiten op u te wachten. 's Winters kunt u gaan skiën of snowboarden en gedurende het hele jaar kunt u gaan zwemmen, paardrijden, fietsen en tennissen. Op 8 kilometer ligt de stad Prüm die bekend staat als kuuroord. In een van de Spa centra's kunt u hier uitstekend tot rust komen.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Feldmaus in Olzheim, Eifel, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Haus Feldmaus is gevestigd in een gerenoveerde boerderij in de Eifel. Ontdek de natuurrijke omgeving en geniet van biologische producten in het hotel-restaurant. Bovendien beginnen diverse wandelroutes direct voor de deur. Haus Feldmaus beschikt over 9 uniek ingerichte kamers die allen voorzien zijn van televisie en een badkamer met bad of douche. Een aantal kamers beschikt ook over draadloos internet of een balkon. In het restaurant wordt uitsluitend gewerkt met verse en bij voorkeur biologische producten. Op de menukaart vindt u een ruime keuze uit vegetarische gerechten, maar er is ook genoeg keuze uit vis- en vleesgerechten.Let op! Het restaurant is op zondag en maandag alleen voor ontbijt geopend. Verder beschikt het hotel over een sauna met rustruimte en een ligweide. De Eifel leent zich vooral voor wandelingen in de natuur. Meer dan 700 kilometer aan routes door het bosrijke landschap liggen hier op u te wachten. Er liggen echter nog meer sportieve activiteiten op u te wachten. 's Winters kunt u gaan skiën of snowboarden en gedurende het hele jaar kunt u gaan zwemmen, paardrijden, fietsen en tennissen. Op 8 kilometer ligt de stad Prüm die bekend staat als kuuroord. In een van de Spa centra's kunt u hier uitstekend tot rust komen.