Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel de Lange Man
Geef uw mening

Hotel De Lange Man

Hotel de Lange man is een comfortabel 3-sterrenhotel in het gezellige Rohren in de Duitse Eifel. Maak een ontspannende wandeling in de natuurrijke omgeving of huur een fiets en verken zo de

prachtige Eifel. De 23 ruime kamers van Hotel de Lange Man zijn standaard voorzien van een zitgedeelte, telefoon, televisie en Wi-Fi tegen betaling. De badkamer is uitgerust met een bad en/of douche, toilet en föhn. Hotel de Lange Man heeft een hotel-restaurant waar u de dag start met een ontbijtje, een lichte lunch neemt of geniet van gerechten uit de streek tijdens het diner. Hotel de Lange Man heeft tevens een ruim aanbod aan wellness- en sportfaciliteiten, zoals een sauna en tennisbaan. Hotel de Lange Man ligt in het gezellige Rohren in de Duitse Eifel. Huur een fiets bij het hotel een trek eropuit of maak onder begeleiding van een gids een mooie wandeling in de omgeving. Het hotel organiseert namelijk wandel- en fietstochten geheel geleid door een gids. Teven kunt u bij het hotel Nordic Walking Poles huren. In het nabijgelegen Monschau bent u als cultuurliefhebber aan het juiste adres. In deze sfeervolle stad vindt u het Rotes huis, Burg Monschau en het Eifeldom. Breng in Monschau tevens een bezoekje aan de Felsenkeller Brauerei-Museum en de Monschauer Glashütte. In Monschau kunt u ook uitstekend winkelen in knusse boetiekjes en bekende ketens.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel De Lange Man in Monschau, Eifel, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel de Lange man is een comfortabel 3-sterrenhotel in het gezellige Rohren in de Duitse Eifel. Maak een ontspannende wandeling in de natuurrijke omgeving of huur een fiets en verken zo de prachtige Eifel. De 23 ruime kamers van Hotel de Lange Man zijn standaard voorzien van een zitgedeelte, telefoon, televisie en Wi-Fi tegen betaling. De badkamer is uitgerust met een bad en/of douche, toilet en föhn. Hotel de Lange Man heeft een hotel-restaurant waar u de dag start met een ontbijtje, een lichte lunch neemt of geniet van gerechten uit de streek tijdens het diner. Hotel de Lange Man heeft tevens een ruim aanbod aan wellness- en sportfaciliteiten, zoals een sauna en tennisbaan. Hotel de Lange Man ligt in het gezellige Rohren in de Duitse Eifel. Huur een fiets bij het hotel een trek eropuit of maak onder begeleiding van een gids een mooie wandeling in de omgeving. Het hotel organiseert namelijk wandel- en fietstochten geheel geleid door een gids. Teven kunt u bij het hotel Nordic Walking Poles huren. In het nabijgelegen Monschau bent u als cultuurliefhebber aan het juiste adres. In deze sfeervolle stad vindt u het Rotes huis, Burg Monschau en het Eifeldom. Breng in Monschau tevens een bezoekje aan de Felsenkeller Brauerei-Museum en de Monschauer Glashütte. In Monschau kunt u ook uitstekend winkelen in knusse boetiekjes en bekende ketens.