Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Eifel (93)
Plaatsen
M?CKELN (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in M?CKELN

Vakantiewoning ROSWITHA

Duitsland Eifel M?CKELN

Locatie

Aan de rand van het zeer rustige boerendorpje M?ckeln staat vakantiewoning Roswitha. U bevindt zich hier in de Vulkaneifel, een gebied met talloze vulkaanmeren, 'Maare' genoemd. Deze zeer diepe 'gaten' in de

aarde zijn gevuld met zeer helder water, een genot om in te zwemmen en anders een hengeltje uit te gooien. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen over de railbeddingen van een vroegere spoorlijn. Een prachtige manier om ongestoord van de omgeving te genieten, geen toeterende auto's. Het gebied staat ook bekend om de grote verscheidenheid aan paddenstoelen. U bewoont de benedenetage van dit vrijstaande huis. De eigenaar van vakantiewoning Roswitha is mycoloog en kan u er alles over vertellen.

Uw woning

95 m?. Entree, woonkamer met zithoek, ktv en houtkachel. Zijkamer met eethoek. Keuken met 4 kookplaten, oven, afwasmachine, magnetron en koffiezetapparaat. 2 slaapkamers met elk 1 tweepers. bed. Badkamer met bad, douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubelen. Tuin op het zuiden en naast het huis met schommel, zandbak en parkeergelegenheid.

Extra's

Bij de eigenaren kunt u gebruik maken van de wasmachine en de vriezer.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen