Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Heidsmühle
Geef uw mening

Hotel Heidsmühle

Hotel Heidsmühle is bijzonder idyllisch gelegen in het Duitse plaatsje Manderscheid, aan de oever van de Kleine Kyll, midden in de prachtige Vulkaaneifel. Het hotel beschikt over een restaurant en een café

met terras waar u van overheerlijke taarten uit eigen banketbakkerij kunt genieten. De kamers van Hotel Heidsmühle zijn met zorg ingericht en beschikken over telefoon, televisie en badkamer met douche en toilet. Vanuit uw kamer heeft u een schitterend uitzicht op de romantische vallei. De Eifel is niet voor niets een populaire bestemming voor een weekendje weg. Het landschap is er adembenemend mooi. Wandelaars, fietsliefhebbers en mountainbikers hebben de keuze uit talrijke routes. Deze voeren u langs majestueuze burchten en de zogenaamde 'Maare' oftewel vulkaanmeren. Een bezoek aan het wildpark in Daun of één van de schilderachtige plaatsen is zeker ook een aanrader. Overweegt u een dagtocht naar het zuidelijk gelegen Trier, de oudste stad van Duitsland? U bereikt deze door de Romeinen gestichte stad binnen ca. 60 autominuten.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Heidsmühle in Manderscheid, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 156,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Heidsmühle is bijzonder idyllisch gelegen in het Duitse plaatsje Manderscheid, aan de oever van de Kleine Kyll, midden in de prachtige Vulkaaneifel. Het hotel beschikt over een restaurant en een café met terras waar u van overheerlijke taarten uit eigen banketbakkerij kunt genieten. De kamers van Hotel Heidsmühle zijn met zorg ingericht en beschikken over telefoon, televisie en badkamer met douche en toilet. Vanuit uw kamer heeft u een schitterend uitzicht op de romantische vallei. De Eifel is niet voor niets een populaire bestemming voor een weekendje weg. Het landschap is er adembenemend mooi. Wandelaars, fietsliefhebbers en mountainbikers hebben de keuze uit talrijke routes. Deze voeren u langs majestueuze burchten en de zogenaamde 'Maare' oftewel vulkaanmeren. Een bezoek aan het wildpark in Daun of één van de schilderachtige plaatsen is zeker ook een aanrader. Overweegt u een dagtocht naar het zuidelijk gelegen Trier, de oudste stad van Duitsland? U bereikt deze door de Romeinen gestichte stad binnen ca. 60 autominuten.
 Lees meer bij Weekendjeweg