Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Haus Burgblick
Geef uw mening

Haus Burgblick

Familiehotel Haus Burgblick ligt in het Duitse kuuroord Manderscheid, in het hart van de prachtige Vulkaaneifel. 's Ochtends wordt u op een uitgebreid ontbijt getrakteerd, op het ruime terras kunt u zich

bij mooi weer door de zon laten verwennen en van een schitterend uitzicht op de omgeving genieten. De comfortabele kamers van Haus Burgblick hebben elk een eigen badkamer met douche en toilet en beschikken grotendeels over een eigen balkon. De Vulkaaneifel, het meest indrukwekkende deel van de Eifel, is een eldorado voor wandelaars, (race)fietsers en mountainbikers. De routes langs de mooie vulkaanmeren mag u hierbij zeker niet overslaan. Formule-1 liefhebber? Dan is een bezoek aan het racecircuit van de legendarische Nürburgring en het eraan verbonden themapark 'Erlebniswelt' echt iets voor u.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Haus Burgblick in Manderscheid, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 150,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Familiehotel Haus Burgblick ligt in het Duitse kuuroord Manderscheid, in het hart van de prachtige Vulkaaneifel. 's Ochtends wordt u op een uitgebreid ontbijt getrakteerd, op het ruime terras kunt u zich bij mooi weer door de zon laten verwennen en van een schitterend uitzicht op de omgeving genieten. De comfortabele kamers van Haus Burgblick hebben elk een eigen badkamer met douche en toilet en beschikken grotendeels over een eigen balkon. De Vulkaaneifel, het meest indrukwekkende deel van de Eifel, is een eldorado voor wandelaars, (race)fietsers en mountainbikers. De routes langs de mooie vulkaanmeren mag u hierbij zeker niet overslaan. Formule-1 liefhebber? Dan is een bezoek aan het racecircuit van de legendarische Nürburgring en het eraan verbonden themapark 'Erlebniswelt' echt iets voor u.
 Lees meer bij Weekendjeweg