Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel am Ceresplatz
Geef uw mening

Hotel Am Ceresplatz

Hotel am Ceresplatz ligt in het burchtenstadje Manderscheid, in het hart van de Duitse Vulkaaneifel. Het hotel is onlangs geheel gerenoveerd en beschikt over een sfeervolle ontbijtzaal, lounge en een eigen "Old

Dutch Pub". De comfortabele kamers zijn voorzien van tv met satelliet ontvangst, internet, telefoon en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Voor een optimale rust hebben de kamers ook geluidswerende muren en verduisterende gordijnen. De Vulkaaneifel is een waar eldorado voor wandelaars, fietsers en motorrijders. Het Lieserpfad ligt vlakbij het hotel en wordt gezien als één van de mooiste wandelpaden van de Eifel. In de omgeving bevinden zich vele kleine dorpjes, prachtige burchten en kastelen die zeker een bezoekje waard zijn. Een heerlijke omgeving om te ontspannen!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Am Ceresplatz in Manderscheid, Eifel, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel am Ceresplatz ligt in het burchtenstadje Manderscheid, in het hart van de Duitse Vulkaaneifel. Het hotel is onlangs geheel gerenoveerd en beschikt over een sfeervolle ontbijtzaal, lounge en een eigen "Old Dutch Pub". De comfortabele kamers zijn voorzien van tv met satelliet ontvangst, internet, telefoon en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Voor een optimale rust hebben de kamers ook geluidswerende muren en verduisterende gordijnen. De Vulkaaneifel is een waar eldorado voor wandelaars, fietsers en motorrijders. Het Lieserpfad ligt vlakbij het hotel en wordt gezien als één van de mooiste wandelpaden van de Eifel. In de omgeving bevinden zich vele kleine dorpjes, prachtige burchten en kastelen die zeker een bezoekje waard zijn. Een heerlijke omgeving om te ontspannen!