Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Eifel (93)
Plaatsen
Dudeldorf (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Dudeldorf

Hotel Zum Alten Brauhaus

Duitsland Eifel Dudeldorf

Hotel zum alten Brauhaus ligt in het kleine plaatsje Dudeldorf, ten noorden van Trier, in de populaire Duitse Eifel. Op de kaart van het restaurant vindt u Frans getinte gerechten. Even

ontspannen kunt u in de grote ommuurde tuin. De 15 kamers zijn voorzien van een televisie, telefoon en een badkamer met douche en WC. Het hotel beschikt niet over een lift. De Eifel biedt u een overvloed aan vrijetijdsmogelijkheden. Het door de Romeinen gestichtte Trier, Bitburg, Wittlich en Prüm zijn stuk voor stuk zeer bezienswaardige plaatsen die zowel cultureel geïnteresseerden als shopliefhebbers veel te bieden hebben. Houdt u van beweging? Kies voor de diverse golfbanen of de vele wandel- en fietsmogelijkheden. In het vlakbij gelegen Moezelgebied, een begrip voor wijnliefhebbers, moet u zeker ook aan een wijnproeverij deelnemen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 166,00