Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Mercure Dusseldorf Airport Special
Geef uw mening

Mercure Dusseldorf Airport Special

Mercure Düsseldorf Airport ligt, zoals de naam doet vermoeden, niet ver van de luchthaven van Düsseldorf, in de plaats Ratingen. Dit hotel biedt u behalve een fitness een restaurant en een bar.

De kamers van Mercure Düsseldorf Airport zijn zeer compleet ingericht met een televisie, telefoon, kluisje, bureau, zitje en een badkamer met bad, toilet en föhn. Ook heeft u de beschikking over draadloos internet. Vanuit Mercure Düsseldorf Airport bereikt u moeiteloos het mooie, historische centrum van Düsseldorf. Deze kosmopolitische stad is een echte aanrader voor een citytrip. Zoals bekend vindt u er chique boetieks en stijlvolle warenhuizen. Met name de Königsallee en de Schadowstrasse staan bekend als dé winkeladressen als het gaat om een trendy outfits en luxe accessoires. Slenter zeker ook eens door het oude centrum, de zogenaamde Altstadt, met haar krinkelende straten en oneindig veel kroegjes en cafés. De moderne kant van Düsseldorf vindt u in de trendy Medienhafen waar u tot laat in de nacht terecht kunt in trendy restaurants en clubs. En noteer Düsseldorf zeker ook als bijzonder sfeervolle bestemming voor een bezoek aan een kerstmarkt.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Mercure Dusseldorf Airport Special in Ratingen, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 149,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Mercure Düsseldorf Airport ligt, zoals de naam doet vermoeden, niet ver van de luchthaven van Düsseldorf, in de plaats Ratingen. Dit hotel biedt u behalve een fitness een restaurant en een bar. De kamers van Mercure Düsseldorf Airport zijn zeer compleet ingericht met een televisie, telefoon, kluisje, bureau, zitje en een badkamer met bad, toilet en föhn. Ook heeft u de beschikking over draadloos internet. Vanuit Mercure Düsseldorf Airport bereikt u moeiteloos het mooie, historische centrum van Düsseldorf. Deze kosmopolitische stad is een echte aanrader voor een citytrip. Zoals bekend vindt u er chique boetieks en stijlvolle warenhuizen. Met name de Königsallee en de Schadowstrasse staan bekend als dé winkeladressen als het gaat om een trendy outfits en luxe accessoires. Slenter zeker ook eens door het oude centrum, de zogenaamde Altstadt, met haar krinkelende straten en oneindig veel kroegjes en cafés. De moderne kant van Düsseldorf vindt u in de trendy Medienhafen waar u tot laat in de nacht terecht kunt in trendy restaurants en clubs. En noteer Düsseldorf zeker ook als bijzonder sfeervolle bestemming voor een bezoek aan een kerstmarkt.
 Lees meer bij Weekendjeweg