Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Mystery  Düsseldorfomgeving
Geef uw mening

Hotel Mystery Düsseldorfomgeving

Een verrassend verblijf voor een super scherpe voordeelprijs? Boek een Mystery Hotel! Deze prijzen vindt u nergens anders. Zo werkt het: - kies een aankomstdatum, maak uw keuze uit een van

de hotels en boek uw verblijf - uw hotel blijft nog even een verrassing - in uw reserveringsbevestiging ziet u naar welk hotel u gaat Boek een verblijf in Mystery Hotel Düsseldorf en omgeving en ontdek deze veelzijdige stad. Düsseldorf staat bekend als modeparadijs bij uitstek. Breng een bezoek aan de vele warenhuizen, boetieks en speciaalzaken of slenter langs de luxe etalages in de bekende chique Königsallee. Cultuur opsnuiven? Ook dat kan bijvoorbeeld in de bekende musea K20 en K21. In de pittoreske Altstadt vindt u genoeg restaurants en kroegen, terwijl de hippe en trendy uitgaansgelegenheden zich voornamelijk aan de Rheinuferpromenade bevinden. Kortom, mogelijkheden genoeg voor een heerlijke citytrip.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Mystery Düsseldorfomgeving in Düsseldorf, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 178,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Een verrassend verblijf voor een super scherpe voordeelprijs? Boek een Mystery Hotel! Deze prijzen vindt u nergens anders. Zo werkt het: - kies een aankomstdatum, maak uw keuze uit een van de hotels en boek uw verblijf - uw hotel blijft nog even een verrassing - in uw reserveringsbevestiging ziet u naar welk hotel u gaat Boek een verblijf in Mystery Hotel Düsseldorf en omgeving en ontdek deze veelzijdige stad. Düsseldorf staat bekend als modeparadijs bij uitstek. Breng een bezoek aan de vele warenhuizen, boetieks en speciaalzaken of slenter langs de luxe etalages in de bekende chique Königsallee. Cultuur opsnuiven? Ook dat kan bijvoorbeeld in de bekende musea K20 en K21. In de pittoreske Altstadt vindt u genoeg restaurants en kroegen, terwijl de hippe en trendy uitgaansgelegenheden zich voornamelijk aan de Rheinuferpromenade bevinden. Kortom, mogelijkheden genoeg voor een heerlijke citytrip.
 Lees meer bij Weekendjeweg