Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel am Bauenhaus
Geef uw mening

Hotel Am Bauenhaus

Hotel am Bauenhaus is rustig gelegen aan de rand van Düsseldorf, in het natuurrijke gebied Aaper Wald. Het landelijk ingerichte familiehotel is gevestigd in een voormalig tolhuis. In de ochtend staat het

ontbijtbuffet voor u klaar in de sfeervolle ontbijtzaal. Naast het hotel bevindt zich het Waldrestaurant Bauenhaus waar u in de middag en avond kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Voor uw auto is er gratis parkeergelegenheid aanwezig. De kamers van Hotel am Bauenhaus zijn voorzien van telefoon, televisie, gratis draadloos internet, bureau en een badkamer met bad en/of douche, toilet en een föhn. Hotel am Bauenhaus is vanwege haar ligging de ideale plek om wandel- en fietstochten te maken door de natuurrijke omgeving Aaper Wald. Het hotel beschikt over fietsen waar u gratis gebruik van kunt maken. Natuurlijk bereikt u ook makkelijk het bruisende centrum van Düsseldorf dat op 9km van het hotel ligt. Een bezoek aan de Rijntoren mag zeker niet ontbreken. Vanaf de 234 meter hoge toren heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Düsseldorf staat uiteraard bekend als paradijs voor shopliefhebbers. De meest bekende winkelstraat is de Königsallee waar u allerlei exclusieve winkels vindt. Of breng een bezoek aan de pittoreske Flinger Strasse in het historische deel, de zogenaamde Altstadt. Naast tal van authentieke winkels vindt u hier een ruim aanbod van cafés en restaurants. Verder vindt u in Düsseldorf tal van musea, waaronder de Kunsthalle en het Kunstmuseum, ook wel bekend als Museum Kunst Palast, waar voornamelijk Duitse en Nederlandse artiesten tentoongesteld worden.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Am Bauenhaus in Düsseldorf, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 156,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Hotel am Bauenhaus is rustig gelegen aan de rand van Düsseldorf, in het natuurrijke gebied Aaper Wald. Het landelijk ingerichte familiehotel is gevestigd in een voormalig tolhuis. In de ochtend staat het ontbijtbuffet voor u klaar in de sfeervolle ontbijtzaal. Naast het hotel bevindt zich het Waldrestaurant Bauenhaus waar u in de middag en avond kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Voor uw auto is er gratis parkeergelegenheid aanwezig. De kamers van Hotel am Bauenhaus zijn voorzien van telefoon, televisie, gratis draadloos internet, bureau en een badkamer met bad en/of douche, toilet en een föhn. Hotel am Bauenhaus is vanwege haar ligging de ideale plek om wandel- en fietstochten te maken door de natuurrijke omgeving Aaper Wald. Het hotel beschikt over fietsen waar u gratis gebruik van kunt maken. Natuurlijk bereikt u ook makkelijk het bruisende centrum van Düsseldorf dat op 9km van het hotel ligt. Een bezoek aan de Rijntoren mag zeker niet ontbreken. Vanaf de 234 meter hoge toren heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Düsseldorf staat uiteraard bekend als paradijs voor shopliefhebbers. De meest bekende winkelstraat is de Königsallee waar u allerlei exclusieve winkels vindt. Of breng een bezoek aan de pittoreske Flinger Strasse in het historische deel, de zogenaamde Altstadt. Naast tal van authentieke winkels vindt u hier een ruim aanbod van cafés en restaurants. Verder vindt u in Düsseldorf tal van musea, waaronder de Kunsthalle en het Kunstmuseum, ook wel bekend als Museum Kunst Palast, waar voornamelijk Duitse en Nederlandse artiesten tentoongesteld worden.
 Lees meer bij Weekendjeweg