Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Lighthouse  Bensheim
Geef uw mening

Hotel Lighthouse Bensheim

Lighthouse Hotel Bensheim is een modern en groot hotel met een gunstige ligging in Bensheim, een middeleeuws stadje midden in de wijnstreek. Bensheim ligt op 62km ten zuiden van Frankfurt am Main.

In het restaurant van het hotel worden de meest heerlijke diners bereid, in de bar kunt u genieten van een goed glas wijn. De aanwezige parkeergelegenheid is gratis. De kamers van Lighthouse Hotel Bensheim zijn voorzien van telefoon, televisie, gratis draadloos internet, airconditioning, bureau, zitje en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Geniet tijdens uw verblijf in Lighthouse Hotel Bensheim van de mooie omgeving. U komt er heuvels, bossen en uitgestrekte wijnvelden tegen, een ideaal gebied voor wandelaars en fietsers. In Naturpark Bergstrasse-Odenwald worden diverse wandelingen en andere activiteiten georganiseerd. In de nabije omgeving treft u kloosters en kastelen en plaatsen met de karakteristieke vakwerkhuizen, zoals ook in Bensheim te zien is. Breng een bezoek aan de historische stad Heidelberg (36km) en kies voor een middag shoppen of een museumbezoek. Ook is het Kasteel van Heidelberg zeer bezienswaardig. Afstand vanaf Utrecht: 433km.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Lighthouse Bensheim in Bensheim, DE Hessen, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Lighthouse Hotel Bensheim is een modern en groot hotel met een gunstige ligging in Bensheim, een middeleeuws stadje midden in de wijnstreek. Bensheim ligt op 62km ten zuiden van Frankfurt am Main. In het restaurant van het hotel worden de meest heerlijke diners bereid, in de bar kunt u genieten van een goed glas wijn. De aanwezige parkeergelegenheid is gratis. De kamers van Lighthouse Hotel Bensheim zijn voorzien van telefoon, televisie, gratis draadloos internet, airconditioning, bureau, zitje en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Geniet tijdens uw verblijf in Lighthouse Hotel Bensheim van de mooie omgeving. U komt er heuvels, bossen en uitgestrekte wijnvelden tegen, een ideaal gebied voor wandelaars en fietsers. In Naturpark Bergstrasse-Odenwald worden diverse wandelingen en andere activiteiten georganiseerd. In de nabije omgeving treft u kloosters en kastelen en plaatsen met de karakteristieke vakwerkhuizen, zoals ook in Bensheim te zien is. Breng een bezoek aan de historische stad Heidelberg (36km) en kies voor een middag shoppen of een museumbezoek. Ook is het Kasteel van Heidelberg zeer bezienswaardig. Afstand vanaf Utrecht: 433km.