Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Burg  Ziesar
Geef uw mening

Hotel Burg Ziesar

Burg Hotel Ziesar is rustig gelegen in Ziesar, nabij Magdeburg en de snelweg E30. Na een inspannende dag neemt u plaats bij de sfeervolle haard van het kleine, informele hotel. Hier geniet

u van een goed glas wijn van de wijnkaart. In het restaurant met ridderzaal treft u een speciale sfeer aan met diverse jachttrofeeën aan de wand. De keuken bereidt voor u regionale, traditionele en internationale gerechten. De geur van het vers gebakken brood uit de steenoven komt u tegemoet. De vriendelijke bediening maakt uw verblijf compleet. Tevens zijn er bij het hotel fietsen te huur. De kamers van Burg Hotel Ziesar zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, wekdienst, bureau en een badkamer met douche, toilet en föhn. Burg Hotel Ziesar is gelegen in het historische centrum van het rustige plaatsje Ziesar in de Duitse deelstaat Brandenburg. Het centrum ligt op 500m afstand. U kunt te voet zowel het kasteel Burg Ziesar bereiken als de oude kerk St. Crucis. In het nabijgelegen natuurpark Fläming maakt u uitgebreide wandelingen of fietstochten. Of maak een niet-alledaags uitstapje voor uw lunch. Zo kunt u in de idyllisch gelegen forellenvijver Gesundbrunnen uw eigen maaltijd vissen. Tevens zijn er in de omgeving diversewatersportmogelijkheden. Ook zijn de steden Potsdam en Berlijn in minder dan een uur per auto te bereiken.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Burg Ziesar in Ziesar, Brandenburg, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Burg Hotel Ziesar is rustig gelegen in Ziesar, nabij Magdeburg en de snelweg E30. Na een inspannende dag neemt u plaats bij de sfeervolle haard van het kleine, informele hotel. Hier geniet u van een goed glas wijn van de wijnkaart. In het restaurant met ridderzaal treft u een speciale sfeer aan met diverse jachttrofeeën aan de wand. De keuken bereidt voor u regionale, traditionele en internationale gerechten. De geur van het vers gebakken brood uit de steenoven komt u tegemoet. De vriendelijke bediening maakt uw verblijf compleet. Tevens zijn er bij het hotel fietsen te huur. De kamers van Burg Hotel Ziesar zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, wekdienst, bureau en een badkamer met douche, toilet en föhn. Burg Hotel Ziesar is gelegen in het historische centrum van het rustige plaatsje Ziesar in de Duitse deelstaat Brandenburg. Het centrum ligt op 500m afstand. U kunt te voet zowel het kasteel Burg Ziesar bereiken als de oude kerk St. Crucis. In het nabijgelegen natuurpark Fläming maakt u uitgebreide wandelingen of fietstochten. Of maak een niet-alledaags uitstapje voor uw lunch. Zo kunt u in de idyllisch gelegen forellenvijver Gesundbrunnen uw eigen maaltijd vissen. Tevens zijn er in de omgeving diversewatersportmogelijkheden. Ook zijn de steden Potsdam en Berlijn in minder dan een uur per auto te bereiken.