Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Schwielowsee

Hotel Ring Landhaus Haveltreff

Duitsland Brandenburg Schwielowsee

Ringhotel Landhaus Haveltreff ligt in het plaatsje Schielowsee Caputh op 4 km afstand van Berlijn (Potsdam). Ideaal voor mensen die niet in een drukke stad willen zitten, maar er wel een dagje

naar toe zouden willen. Op 500 meter afstand van het hotel vindt u het station van Schielowsee, waarmee u rechstreeks tot aan Postdam kunt reizen. Landhaus Haveltreff is een comfortabel 3-sterrenhotel met een uitstekend restaurant die u allerlei traditionele specialiteiten van Brandenburg biedt.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen