Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Frankfurt An Der Oder

Hotel Ramada Treff Frankfurt Oder

Duitsland Brandenburg Frankfurt an der Oder

Ramada Treff Hotel Frankfurt/Oder ligt ca. 15 autominuten van de binnenstad. U kunt gratis gebruik maken van de sauna en fitnessruimte.De kamers zijn voorzien van een telefoon, televisie met videokanaal, wekservice, broekpers,

minibar en badkamer met bad, föhn en toilet. Frankfurt/Oder wordt ook wel de poort naar het Oosten genoemd en ligt aan de hoofdverkeersaderParijs-Berlijn-Frankfurt/Oder-Waschau-Moskau, direct aan de Poolse grens. Deze oude Hanzestad ligt midden in het typische waterrijke landschap met haar vele meren en culturele hoogtepunten. In het centrum zijn talloze historische gebouwen te bezichtigen, zoals het beroemde raadhuis en een imposante kerk uit het jaar 1253. Verder is een uitstapje naar de "Helenesee", een meer met glasheldere water en witte zandstranden, absoluut de moeite waard.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 97,20

Hotel Ramada Frankfurt

Duitsland Brandenburg Frankfurt an der Oder

Frankfurt an der Oder is een stad omgeven door bossen en parken. Hier vindt u het Ramada Hotel Frankfurt-Oder waar u geniet van natuur en cultuur!


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen