Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Berlijn (218)
Plaatsen
Kolham (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Kolham

Aunty B&B

Duitsland Berlijn Kolham

Het Aunty B&B is een comfortabel Bed & Breakfast en ligt in Kolham. Geniet van een lange wandeling door de omgeving of bezoek de stad Groningen met de Martinitoren en de Grote

Markt. Aunty B&B beschikt over 4 kamers die standaard zijn voorzien van een televisie en een badkamer met een douche en toilet. In de eetkamer staat een computer met internet waar u gratis gebruik van mag maken. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt in de ruime eetkamer. Aunty B&B heeft geen restaurant, maar in de omgeving zijn talloze gezellige restaurants te vinden. Een leuke aanrader bij dit hotel is de fotoworkshop die het hotel aanbiedt. Hier kunt u tevens foto's laten maken. Trek erop uit en verken de stad Groningen. Deze stad ligt op slechts 10 minuten rijden van Aunty B&B en heeft leuke bezienswaardigheden, waaronder de bekende Martinitoren en de Grote Markt. Ga ook even langs de Vismarkt. Naast dit plein staan een aantal indrukwekkende panden en de neoclassicistische Korenbeurs uit de 18e eeuw. Groningen staat bekend om de vele hofjes, waarvan de meeste in de Hortusbuurt te vinden zijn. Bezoek het Pelstergasthuis, een van de oudste hofjes van Nederland en daarom zeker een bezoekje waard. Houdt u van wandelen? Ook dat kan in de omgeving. Ontdek het gebied rondom Kolham, hier ziet u mooie landschappen en historische plaatsjes. Het Zuidlaardermeer ligt vlakbij en leent zich uitstekend voor watersport.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 1.0/5 (1 stem)

Momenteel geen aanbiedingen