Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Berlijn (218)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Hoppegarten

Hotel Hoppegarten Berlin

Duitsland Berlijn Hoppegarten

Hotel Hoppegarten Berlin is rustig en mooi gelegen op 19km ten oosten van het centrum van Berlijn, in de gemeente Hoppegarten. Het comfortabele hotel, waar door de Mediterrane inrichting een ontspannen sfeer

heerst, is voorzien van sauna, solarium, fitness en draadloos internet. In restaurant Genuss geniet u van een moderne internationale keuken. En in het weekend is er veel levendigheid in de hotelbar, waar u op de vrijdagavond een dansje kunt wagen op '60-er, '70-er en '80-er live muziek. De kamers van Hotel Hoppegarten Berlin zijn voorzien van telefoon, televisie, draadloos internet, zitje, wekdienst, minibar, broekenpers, bureau en een badkamer met douche en/of bad en föhn. Tijdens uw verblijf in Hotel Hoppegarten Berlin geniet u van een natuurrijke omgeving, terwijl u zich ook dichtbij Berlijn bevindt. In de bruisende wereldstad, die u binnen een half uur per auto of openbaar vervoer bereikt, zult u tijd en ogen tekort komen. Bezoek bijvoorbeeld de Botanischer Garten, Slot Charlottenburg of Legoland Discovery Center. Tijdens een stadswandeling komt u tevens belangrijke monumenten tegen zoals het Holocaustmonument, Checkpoint Charlie en de poort Brandenburger Tor. Winkelen doet u op en rondom Kurfürstendamm en restaurants en cafés vindt u door de hele stad. Een ontspannen verblijf in Hotel Hoppegarten Berlin wisselt u dus mooi af met een gevarieerde citytrip naar Berlijn.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 100,00