Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Berlijn (218)
Plaatsen
Dahlewitz (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Dahlewitz

Hotel Van Der Valk Berlin Brandenburg

Duitsland Berlijn Dahlewitz

Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg ligt in de rustige omgeving van Dahlewitz, in de zuidelijke ring van Berlijn. Het hotel ligt langs de A10, op nog geen 30 minuten rijden van

het centrum van Berlijn. Er zijn vele gratis luxe faciliteiten zoals het zwembad, de sauna, fitness en de tennisbaan. Restaurant Atrium biedt u internationale en nationale gerechten. Ook is er aan de kleine gasten gedacht, zij vermaken zich uitstekend in de speeltuin en de ballenbak. Het hotel heeft beschikking over 21 zalen voor zakelijke bijeenkomsten of feesten. Tevens is er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de parkeergelegenheid. De ruime elegante kamers van Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg beschikken over telefoon, televisie, kluis en badkamer met toilet, bad, douche en föhn. Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg biedt u een shuttle service. Deze brengt u naar de metro waarmee u in 30 minuten in het centrum bent (vooraf reserveren). In het levendige centrum van Berlijn zijn vele mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Breng een bezoek aan een van de belangrijkste kerken, de Berliner Dom. Verdiep u in de rijke geschiedenis van Duitsland en bezoek het Holocaust Mahnmal of de Nikolaikirche kerk, de oudste kerk van Berlijn. Binnen 15 metrominuten bent u in het bosrijke veengebied Spreewald, waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Voor een avond stappen bent u in Berlijn aan het juiste adres op de Nollendorfplatz en Hackeschermarkt. Bekende winkelstraten, zoals de Kurfürstendamm en de Arkaden garanderen u veel winkelplezier. Afstand vanaf Utrecht: 624km van Utrecht.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 110,00

Van Der Valk Berliner Ring

Duitsland Berlijn Dahlewitz

Van der Valk Hotel Berliner Ring ligt in de rustige omgeving van Dahlewitz, in de zuidelijke ring van Berlijn. Het hotel ligt langs de A10, op nog geen 30 minuten rijden van

het centrum van Berlijn. Er zijn vele gratis luxe faciliteiten tot u beschikking, zoals het zwembad, de sauna, fitness en de tennisbaan. Restaurant Atrium biedt u internationale en nationale gerechten. Ook is er aan de kleine gasten gedacht, zij vermaken zich uitstekend in de kinderboerderij, speeltuin en ballenbak. Het hotel heeft beschikking over 21 zalen voor zakelijke bijeenkomsten of feesten. Tevens is er de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de parkeergelegenheid. De ruime elegante kamers van Van der Valk Hotel Berliner Ring beschikken over telefoon, televisie, wekservice, kluis en badkamer met toilet, bad, douche en föhn. Van der Valk Hotel Berliner Ring biedt u de shuttle service. Deze brengt u naar de metro die u in 30 minuten naar het centrum brengt (vooraf reserveren). In het levendige centrum van Berlijn zijn vele mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Breng een bezoek aan een van de belangrijkste kerken, de Berliner Dom. Verdiep u in de rijke geschiedenis van Duitsland en bezoek het Holocaust Mahnmal of de Nikolaikirche kerk, de oudste kerk van Berlijn. Binnen 15 minuten bent u in het bosrijke veengebied Spreewald, waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Voor een avond stappen bent u in Berlijn aan het juiste adres op Nollendorfplatz en Hackeschermarkt. Bekende winkelstraten, zoals Fasanenstraße en Arkaden garanderen u veel winkelplezier.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen