Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in WIESENFELDEN

Vakantiehuis HUBERT

Duitsland Beierse woud WIESENFELDEN

Locatie

Net buiten het dorpje Heilbrunn ligt, heel rustig aan de rand van een weiland, vakantiehuis Hubert. U bevindt zich in Beieren, zoals bekend, de meest populaire bestemming van Duitsland. Wandelaars en liefhebbers

van gezellige dorpjes met betaalbare restaurantjes komen hier dan ook volop aan hun trekken. Elk jaar rond de 3e week in augustus vindt in Straubing het Gäubodenvolkfest plaats. Dit is een met het Oktoberfest vergelijkbaar voksfeest met kermis, stadsrondleidingen, opvoeringen en spelen. Deze vrijstaande vakantiewoning staat 1 km buiten het dorpje Heilbrunn en 20 km ten zuiden van Cham. In vakantiehuis Hubert woont u heerlijk rustig op de rand van het bos en de velden.

Uw woning

70 m². Entree. Woonkeuken met zithoek, eethoek, ktv, 4 keramische kookplaten, magnetron, oven en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en éénpers. bed. Badkamer met ligbad en handdouche, wastafel en toilet. Rondom aflopende tuin (deels weide), terras met zitje en parasol. De inrichting is in juni 2009 opgefrist met deels nieuwe meubels.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen