Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Pazific
Geef uw mening

Hotel Pazific

Het Pazific Hotel bevindt zich aan de rand van Ottobrunn ten zuid-oosten van München. De afstand naar de luchthaven is 35 km, naar de trein 22 km, de beurs ligt op een

afstand van 10 km. De bus stopt voor de deur. Het hotel leent zich uitstekend voor groepen en als tussenstop voor een reis naar Italië of Oostenrijk.Het hotel zelf heeft 49 kamers en is voorzien van een bar en restaurant. In de hotel lobby kunt u gratis gebruik maken van high-speed wireless internet, de kranten, de tijdschriften, koffie en mineraal water.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Pazific in Ottobrunn, Beieren, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Het Pazific Hotel bevindt zich aan de rand van Ottobrunn ten zuid-oosten van München. De afstand naar de luchthaven is 35 km, naar de trein 22 km, de beurs ligt op een afstand van 10 km. De bus stopt voor de deur. Het hotel leent zich uitstekend voor groepen en als tussenstop voor een reis naar Italië of Oostenrijk.Het hotel zelf heeft 49 kamers en is voorzien van een bar en restaurant. In de hotel lobby kunt u gratis gebruik maken van high-speed wireless internet, de kranten, de tijdschriften, koffie en mineraal water.