Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Beieren (57)
Plaatsen
Ottobrunn (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Ottobrunn

Hotel Pazific

Duitsland Beieren Ottobrunn

Het Pazific Hotel bevindt zich aan de rand van Ottobrunn ten zuid-oosten van München. De afstand naar de luchthaven is 35 km, naar de trein 22 km, de beurs ligt op een

afstand van 10 km. De bus stopt voor de deur. Het hotel leent zich uitstekend voor groepen en als tussenstop voor een reis naar Italië of Oostenrijk.Het hotel zelf heeft 49 kamers en is voorzien van een bar en restaurant. In de hotel lobby kunt u gratis gebruik maken van high-speed wireless internet, de kranten, de tijdschriften, koffie en mineraal water.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen