Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Beieren (57)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Kochel Am See

Hotel Waltraud

Duitsland Beieren Kochel am See

Dit hotel, sinds 42 jaar eigendom van de familie, beschikt over 26 comfortabele kamers, sommige met een eigen balkon. Het hotel bevindt zich in de Loisach valli op slechts 15 minuten loopafstand

van het Kochelsee meer. Op de eerste verdieping bevindt zich een terras met ligstoelen, ideaal om te zonnebaden. De de kinderen is er een speelkamer en een speelplaats. U kunt direct vanaf het hotel aan diverse wandelingen en bergtochten beginnen. In de zomer zijn er fietsen en in de winter slee?s te huur. Voor het hotel bevindt zich ?s winters een langlaufparcour.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen