Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Beieren (57)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Dettelbach

Hotel Akzent Franziskaner

Duitsland Beieren Dettelbach

Akzent Hotel Franziskaner is gelegen aan de rand van de stad, op 5 km van het dichtsbijzijnde treinstation. Dettelbach heeft u veel te bieden op het gebied van sport en leisure activiteiten.

In het hotel zelf kunt u genieten van de rust en de zelfgemaakte cake van het hotel. Würzburg 15km, Rothenburg o.d.T. 60km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Akzent Am Bach

Duitsland Beieren Dettelbach

Akzent Hotel am Bach is een gezellig familiehotel in de oude stad van Dettelbach. In de stad kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Het hotel is gelegen bij het stadscentrum, de snelweg

en in de buurt van het treinstation. U kunt heerlijk tot rust komen in dit hotel door gebruik te maken van het solarium of de sauna. Op 3 km afstand van het hotel kunnen golfliefhebbers een balletje slaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen