Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Beieren (57)
Plaatsen
Bayreuth (3)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bayreuth

Hotel Ramada Residenzschloss Bayreuth

Duitsland Beieren Bayreuth

Dit hotel is ideaal voor diegene die het historische Bayreuth willen bezoeken. Het hotel ligt vlakbij het stadscentrum en nabijgelegen bezienswaardigheden zoals het kasteel. Daarnaast zijn Bamberg en Nuremberg ook goed bereikbaar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Add On Kolping

Duitsland Bayern Bayreuth

Add on Kolpinghotel ligt in de Duitse universiteitsstad Bayreuth, ooit de woonplaats van de wereldberoemde componist Richard Wagner. Het hotel staat midden in de stad, direct naast het zwembad en 5 minuten

verwijderd van het treinstation. Breng in Bayreuth een bezoekje aan de Hermitage, het Festspielhaus, interessante musea en de botanische tuin.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Add On Kolping Bayreuth

Duitsland Beieren Bayreuth

Dit 3-sterren hotel is een modern, gerenoveerd hotel gelegen in het stadscentrum van Bayreuth. Het hotel beschikt over 42 comfortabele kamers waaronder invalide-, (niet)rokers en familie-kamers. Ook heeft het hotel Wireless internet

en andere moderne faciliteiten. Verder zijn er in de directe omgeving een 18-holes golfbaan en een zwembad gelegen, waar u naar hartelust kunt ontspannen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen