Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Beieren (57)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bad Hindelang Oberjoch

Hotel Alpen Oberjoch

Duitsland Beieren Bad Hindelang Oberjoch

Familotel Alpenhotel Oberjoch ligt op 1200 m hoogte, omring door het spectaculaire decor van de Allgäuer Alpen en biedt de ideale omlijsting voor aan actieve vakantie voor het hele gezin. De combinatie

van de sport- en wellnessfaciliteiten, de kids-club ook voor de allerkleinsten, prima kamers en uitstekende keuken staan garant voor een geslaagde vakantie voor de hele familie tijdens het gehele jaar. Het eldorado voor alle bergfans is het uitgangspunt voor veelzijdige sportieve activiteiten zoals Nordic Walking, mountainbiken, deltavliegen en paragliden, bergwandelingen met gids en gezellige huttenavonden met Allgäuer lekkernijen. Sonthofen ligt op 14 km, Füssen op 39 km en Kleinwalsertal op 41 km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen