Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Bayern (250)
Plaatsen
Viechtach (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Viechtach

Hotel Stadt Viechtach

Duitsland Bayern Viechtach

Stadthotel Viechtach ligt in het prachtige Beieren, in het zuiden van Duitsland. Het plaatsje Viechtach is 176km ten noordoosten van München gelegen, vlakbij de Tsjechische grens. Het comfortabele en eenvoudig ingerichte hotel

beschikt over een restaurant, bar, zwembad en gratis vaste internetverbinding in de openbare ruimtes. Uw auto kunt u tegen betaling parkeren bij het hotel. De kamers van Stadthotel Viechtach zijn voorzien van telefoon, televisie, wekservice, minibar en badkamer met bad, douche en toilet. In Viechtach kunt u heerlijk ontspannen in één van de vele wellness centra. De omgeving leent zich uiteraard uitstekend voor mooie wandelingen. In het Beierse Woud vindt u uitgestrekte bossen, pittoreske dorpjes en vele rivieren, waarvan de belangrijkste de Regen is. Binnen een uur rijden vindt u vele plaatsen die ook uw bezoek waard zijn. Zo is er in Ludwigsthal een wildpark, in Frauenau een glasmuseum en in Dreiburgensee het Museumsdorf Bayerischer Wald. In dit openluchtmuseum vindt u reconstructies van vele verschillende boerderijtypes.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen