Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Saale
Geef uw mening

Hotel Saale

Saalehotel in Rudolphstein is gelegen in de Duitse deelstaat Thüringen, vlakbij de grens van Tsjechië. Het vriendelijke, rustig gelegen hotel biedt u vele mogelijkheden. Zo beschikt het over een traditioneel restaurant. Hier

dineert u in de bekende Duitse ambiance en kiest u uit typische gerechten uit het Frankenland. Voor de nodige ontspanning neemt u een duik in het binnenzwembad. De sauna, stoombad en whirlpool staan ook tot uw beschikking. Door de romantische schilderingen op het plafond en muren is het net alsof u zich in een botanische tuin waant. Schoonheidsbehandelingen en massages zijn te boeken in het cosmetisch instituut Franken Beauty Line van het hotel. De kamers van het Saalehotel zijn voorzien van telefoon, televisie, wekdienst, minibar, bureau, zitje, balkon, balkon/terras en een badkamer met douche, toilet en föhn. Saalehotel is gesitueerd in het Duitse plaatsje Rudolphstein aan de rand van het natuurpark Frankenwald en vlakbij de snelweg E51. Door de centrale ligging en goede verbindingen is het een ideaal uitgangspunt voor diverse activiteiten. Direct vanuit het hotel maakt u prachtige wandelingen in de natuur. Ook ligt de Saale fietsroute op steenworp afstand. Tevens zijnhistorische steden als Weimar en Bamberg een bezoek waard. In Weimar treft u de gedenkplaats Buchenwald aan en Bamberg beschikt over de grootste bewaard gebleven historische binnenstad van Duitsland. Als u nog meer wilt bezichtigen kunt u Dresden en Leipzig rijden. Zelfs een uitstapje naar Tsechië behoort tot de mogelijheden.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Saale in Rudolphstein, Bayern, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Saalehotel in Rudolphstein is gelegen in de Duitse deelstaat Thüringen, vlakbij de grens van Tsjechië. Het vriendelijke, rustig gelegen hotel biedt u vele mogelijkheden. Zo beschikt het over een traditioneel restaurant. Hier dineert u in de bekende Duitse ambiance en kiest u uit typische gerechten uit het Frankenland. Voor de nodige ontspanning neemt u een duik in het binnenzwembad. De sauna, stoombad en whirlpool staan ook tot uw beschikking. Door de romantische schilderingen op het plafond en muren is het net alsof u zich in een botanische tuin waant. Schoonheidsbehandelingen en massages zijn te boeken in het cosmetisch instituut Franken Beauty Line van het hotel. De kamers van het Saalehotel zijn voorzien van telefoon, televisie, wekdienst, minibar, bureau, zitje, balkon, balkon/terras en een badkamer met douche, toilet en föhn. Saalehotel is gesitueerd in het Duitse plaatsje Rudolphstein aan de rand van het natuurpark Frankenwald en vlakbij de snelweg E51. Door de centrale ligging en goede verbindingen is het een ideaal uitgangspunt voor diverse activiteiten. Direct vanuit het hotel maakt u prachtige wandelingen in de natuur. Ook ligt de Saale fietsroute op steenworp afstand. Tevens zijnhistorische steden als Weimar en Bamberg een bezoek waard. In Weimar treft u de gedenkplaats Buchenwald aan en Bamberg beschikt over de grootste bewaard gebleven historische binnenstad van Duitsland. Als u nog meer wilt bezichtigen kunt u Dresden en Leipzig rijden. Zelfs een uitstapje naar Tsechië behoort tot de mogelijheden.