Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 4 persoons greencottage Type GR4A
Geef uw mening

4 Persoons Greencottage Type GR4A

Prachtig gelegen in de bossen van Nationaal Park Bayerischer Wald ligt het autovrije Bayernpark Feriendorf Grafenau. Het park ligt op 1,5 kilometer van het stadje Grafenau in de Duitse deelstaat Beieren, vlakbij

de grens met Tsjechië. Op 700 meter hoogte is het hier genieten van het uitzicht en veel sneeuwpret in de winter. Bayernpark Grafenau heeft een eigen skipiste met skilift, en is een perfecte ski- en langlaufbestemming voor kinderen en beginners.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor 4 Persoons Greencottage Type GR4A in Roompot Bayernpark Feriendorf Grafenau, Bayern, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Prachtig gelegen in de bossen van Nationaal Park Bayerischer Wald ligt het autovrije Bayernpark Feriendorf Grafenau. Het park ligt op 1,5 kilometer van het stadje Grafenau in de Duitse deelstaat Beieren, vlakbij de grens met Tsjechië. Op 700 meter hoogte is het hier genieten van het uitzicht en veel sneeuwpret in de winter. Bayernpark Grafenau heeft een eigen skipiste met skilift, en is een perfecte ski- en langlaufbestemming voor kinderen en beginners.