Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Bayern (250)
Plaatsen
Eching (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Eching

Hotel Golden Tulip Olymp

Duitsland Bayern Eching

Vanuit dit mooie hotel, gelegen 20km ten noorden van München, bereikt u de Beierse hoofdstad gemakkelijk dankzij de uitstekende verkeersverbindingen. In deze "wereldstad met hart" zult u zich in een openluchtmuseum wanen!

Prachtige kerken, verrassende hofjes met sierlijke fonteinen, befaamde musea - op cultureel gebied hoeft u zich niet te vervelen. Zin in shoppen? In de metropool aan de Isar slentert u op sfeervolle boulevards langs boetieks van bekende modemerken. Wie wil ontspannen maakt een wandeling in de adembenemend mooie natuur rond München of kan terecht in het zwembad of de sauna van het hotel. De kamers zijn van alle gemakken voorzien.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 166,00