Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Duitsland (3247)
Regio's
Bayern (250)
Plaatsen
Bandol (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bandol

Hotel Delos

Duitsland Bayern Bandol

Op zoek naar een bijzondere bestemming? Dan is Hotel Delos, prachtig gelegen op een eilandje voor de kust van de Côte d'Azur, een absolute aanrader. Geen auto's, geen drukte maar een azuurblauwe

zee, strand, uitzicht op de pittoreske haven van Bandol en alleen de boot van het vasteland die aanlegt...een heerlijk vooruitzicht! Het hotel bestaat uit verschillende delen en heeft kamers met airco, die stijlvol zijn ingericht, met uitzicht op zee. Het hotel beschikt over een zwembad en restaurants met mooie terrassen: het spreekt voor zich dat er visgerechten op het menu staan. Zonaanbidder, rustzoeker, watersporter of Frankrijkliefhebber, u komt hier gegarandeerd aan uw trekken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen