Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Ibis Bamberg am Schillerplatz
Geef uw mening

Ibis Bamberg Am Schillerplatz

Ibis Bamberg am Schillerplatz is gelegen in het centrum van Bamberg in de Duitse deelstaat Beieren. Dit gemoedelijke hotel zal u zeker aanspreken. De ligging tussen de traditionele schilderachtige huizen in de

binnenstad heeft een bepaalde charme. Daardoor voelt u zich direct op uw gemak. Het hotel is zowel voor de vroege vogels als uitslapers geschikt aangezien u van 04.00 tot 12.00 uur kunt ontbijten. In de lobby vindt u een internet point (gratis) en de receptie staat u met raad en daad terzijde. In de moderne bar kunt u 24 uur per dag een drankje of warme snack bestellen. Ook treft u parkeergelegenheid aan voor uw auto. De kamers van Ibis Bamberg am Schillerplatz zijn voorzien van telefoon, wekservice, televisie, airconditioning, draadloos internet (tegenbetaling), bureau en een badkamer met douche, toilet en föhn. Ibis Bamberg am Schillerplatz ligt in het centrum van Bamberg op 60km van Neurenberg en is goed bereikbaar via de A70 en A73. Ook loopt u gemakkelijk in 15 minuten naar het centraal station. De historische binnenstad ligt op een steenworp afstand en is zeker een bezoek waard. Het staat zelfs op de wereld erfgoedlijst van UNESCO. De Romaanse Dom is het oudste bouwwerk in de binnenstad. De stichter van het bisdom Bamberg, Hendrik II, ligt hier begraven. Tevens is het een aanrader dat u het museum de Neue Residenz met haar kostbare schilderijen collectie bezoekt. Verder raakt u ook onder de indruk van het Diocesaan Museum waarin de Domschat wordt bewaard. Na volop cultuur te hebben opgesnoven is het tijd voor iets anders. Wat dacht u van het Fränkische Brauereimuseum waar de lange traditie van het bier uit Bamberg wordt getoond. Neem plaats in een van de vele knusse cafés voor een drankje om vervolgens door de winkelstraten te kunnen slenteren. Afstand vanaf Utrecht: 600km.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Ibis Bamberg Am Schillerplatz in Bamberg, Bayern, Duitsland.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Ibis Bamberg am Schillerplatz is gelegen in het centrum van Bamberg in de Duitse deelstaat Beieren. Dit gemoedelijke hotel zal u zeker aanspreken. De ligging tussen de traditionele schilderachtige huizen in de binnenstad heeft een bepaalde charme. Daardoor voelt u zich direct op uw gemak. Het hotel is zowel voor de vroege vogels als uitslapers geschikt aangezien u van 04.00 tot 12.00 uur kunt ontbijten. In de lobby vindt u een internet point (gratis) en de receptie staat u met raad en daad terzijde. In de moderne bar kunt u 24 uur per dag een drankje of warme snack bestellen. Ook treft u parkeergelegenheid aan voor uw auto. De kamers van Ibis Bamberg am Schillerplatz zijn voorzien van telefoon, wekservice, televisie, airconditioning, draadloos internet (tegenbetaling), bureau en een badkamer met douche, toilet en föhn. Ibis Bamberg am Schillerplatz ligt in het centrum van Bamberg op 60km van Neurenberg en is goed bereikbaar via de A70 en A73. Ook loopt u gemakkelijk in 15 minuten naar het centraal station. De historische binnenstad ligt op een steenworp afstand en is zeker een bezoek waard. Het staat zelfs op de wereld erfgoedlijst van UNESCO. De Romaanse Dom is het oudste bouwwerk in de binnenstad. De stichter van het bisdom Bamberg, Hendrik II, ligt hier begraven. Tevens is het een aanrader dat u het museum de Neue Residenz met haar kostbare schilderijen collectie bezoekt. Verder raakt u ook onder de indruk van het Diocesaan Museum waarin de Domschat wordt bewaard. Na volop cultuur te hebben opgesnoven is het tijd voor iets anders. Wat dacht u van het Fränkische Brauereimuseum waar de lange traditie van het bier uit Bamberg wordt getoond. Neem plaats in een van de vele knusse cafés voor een drankje om vervolgens door de winkelstraten te kunnen slenteren. Afstand vanaf Utrecht: 600km.