Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 NH Weinheim
Geef uw mening

NH Weinheim

NH Weinheim ligt in de Duitse plaats Weinheim, 17km ten noordoosten van Mannheim. Dit moderne hotel is van alle gemakken voorzien. U geniet bijvoorbeeld van een sauna, solarium en een fitness ruimte.

Ook om te dineren hoeft u het hotel niet te verlaten. En in de avond drinkt u een drankje aan de bar. Tevens beschikt het hotel over gratis parkeergelegenheid. De kamers van NH Weinheim zijn voorzien van telefoon, televisie, minibar, bureau en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Vanuit NH Weinheim bent u al snel in het centrum van Weinheim. De stad die de twee burchten Windeck en Wachenburg herbergt is meer dan een bezoek waard. Beide burchten liggen in het Natuurpark Neckartal-Odenwald, wat een waar paradijs is voor natuurliefhebbers. Prachtige bossen, uniek uitzicht en diverse routes kenmerken dit mooie gebied. Bent u een shopliefhebber? Maak dan een korte trip naar Mannheim waar u naar hartelust kan winkelen. Afstand vanaf Utrecht: 452km.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor NH Weinheim in Weinheim, Duitsland
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 59,501 dag
  • Beschrijvingen (1)
NH Weinheim ligt in de Duitse plaats Weinheim, 17km ten noordoosten van Mannheim. Dit moderne hotel is van alle gemakken voorzien. U geniet bijvoorbeeld van een sauna, solarium en een fitness ruimte. Ook om te dineren hoeft u het hotel niet te verlaten. En in de avond drinkt u een drankje aan de bar. Tevens beschikt het hotel over gratis parkeergelegenheid. De kamers van NH Weinheim zijn voorzien van telefoon, televisie, minibar, bureau en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Vanuit NH Weinheim bent u al snel in het centrum van Weinheim. De stad die de twee burchten Windeck en Wachenburg herbergt is meer dan een bezoek waard. Beide burchten liggen in het Natuurpark Neckartal-Odenwald, wat een waar paradijs is voor natuurliefhebbers. Prachtige bossen, uniek uitzicht en diverse routes kenmerken dit mooie gebied. Bent u een shopliefhebber? Maak dan een korte trip naar Mannheim waar u naar hartelust kan winkelen. Afstand vanaf Utrecht: 452km.
 Lees meer bij Weekendjeweg